youtube

you

Információk az elmaradt koncertekkel kapcsolatban. Kiemelt

Információk Grigorij Szokolov és Várjon Dénes koncertjeivel kapcsolatban. A többi elmaradt koncert helyett nagy választékban más művészek estjeire cserélhetik jegyeiket!

Grigorij Szokolov 2020. május 3-i koncertjét 2021. március 17-én tartjuk meg. Valamennyi jegy és a 2020-as Müpa-bérlet is érvényes lesz 2021. március 17-re az idei helyeken, tehát semmi tennivalójuk nem lesz, az idei jeggyel és bérlettel jöhetnek el Szokolov koncertjére 2021-ben. Ezért kérem, őrizzék meg idei jegyüket és bérletüket! Fontos: a 2021-es bérletek nem érvényesek a 2021. március 17-i koncertre, csak a többi hangversenyre! A dupla bérleteseket kárpótolni fogjuk az elmaradt koncert miatt.

Azért döntöttünk így, mert a visszajelzések szerint több mint 1400 koncertlátogató kéri a jegyét a következő évi koncertre is érvényesíteni. Annak a néhány a bérletesnek (jegyárusítás 2021-re még nem történt), akik idén nem rendelkeztek jeggyel vagy bérlettel, a protokollból vagy a néhány megmaradt jegyből fogok jó helyet biztosítani. Akik pedig mind a két évben rendelkeztek bérlettel, azokat kárpótolni fogjuk megfelelő cserekoncerttel a sorozatunk egyéb koncertjei közül, vagy az elmaradt bérletes koncertek árát beszámítjuk az ősszel meghirdetendő 2022-es bérletek árába.

 Várjon Dénes koncertjére (március 18. Zeneakadémia) is sikerült új időpontot találnunk: 2021. április 20-án tartjuk meg változatlanul a Zeneakadémia Nagytermében. Valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes az új időpontra is. Ezzel kapcsolatban tehát semmi tennivalójuk nincs.

További elmaradt koncertjeink helyett 21 új koncertet hirdettünk meg a nyáron, melyekre szintén átcserélhetik jegyeiket. Továbbá a korábban meghirdetett idei és jövő évi koncertjeinkre is cserélhetik szólójegyeiket, akik az adott koncertekre még nem vásároltak jegyet vagy bérletet 2020 végére vagy 2021-re. Pl. Vologyin elmaradt koncertje helyett Volodosz 2021. január 12-i zongoraestjét is választhatják, eredetileg ő adott volna koncertet 2020. március 11-én.

Szólójegyekkel rendelkező nézőink: nagy segítség lenne számunkra, ha a nagyon széles választékból választanának cserekoncertet az elmaradt koncertek helyett. Ha viszont ragaszkodnak a jegyek árának (csak szólójegyek!) visszatérítéséhez, akkor küldjék el jegyeiket szkennelve vagy e-jegyeiket mellékletben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre, valamint a bankszámlájuknak pontos adatait (tulajdonos és bank neve, bankszámlaszám – 3x8 szám). Mivel a jegyeket nem nálunk, hanem egy jegyértékesítő rendszeren keresztül vásárolták, semmilyen információval nem rendelkezünk az Önök adatairól. Valamennyi jegy visszaváltását megpróbáljuk megoldani a kéréstől számított 30 napon belül.

Bérleteseink: Sajnos a bérletek visszaváltására, mivel ezeken egy jegyen több koncert is szerepel, nincs lehetőség. Ígérem, valamennyi bérletesünket kárpótolni fogjuk minimum az elmaradt koncertek értékének megfelelő, Önök által választott cserekoncertekkel. Kérem, kezdjenek el előregisztrálni valamennyi meghirdetett hangversenyünkre az MVM-Koncertek-sorozaton. (Erről részletesen olvashatnak a www.azongora.hu honlapunkon a főoldalon!)

Bízva segítőkészségükben, valamint abban is, hogy ősszel már korlátozás nélkül tarthatunk koncerteket, szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője

©2020 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés