youtube

you

Új információk Grigorij Szokolov elhalasztott koncertjével kapcsolatban!

Kedves Közönségünk!

Figyelem! Új információk Grigorij Szokolov elhalasztott koncertjével kapcsolatban!

A világjárvány miatt több koncertünk is halasztásra került. Folyamatosan keressük a megoldást a koncertek pótlására, de egyelőre senki nem tudja még megjósolni sem, mely időponttól rendezhetünk koncerteket. Alekszej Vologyin (Müpa, március 11.) és Jonathan Biss (április 14. Zeneakadémia) koncertjeinek jegyei szintén cserekoncertre lesznek átcserélhetők. Ezeknek a listáját reményeim szerint május végétől nézhetik meg honlapunkon: www.azongora.hu

 Várjon Dénes koncertjére (március 18. Zeneakadémia) már sikerült új időpontot találnunk: 2021. április 20-án tartjuk meg változatlanul a Zeneakadémia Nagytermében. Valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes az új időpontra is. Ezzel kapcsolatban tehát semmi tennivalójuk nincs.

Grigorij Szokolov 2020. május 3-i koncertjét 2021. március 17-én tartjuk meg. Valamennyi jegy és a 2020-as Müpa-bérlet is érvényes lesz 2021. március 17-re az idei helyeken, tehát a koncertlátogatóknak semmi tennivalójuk nem lesz, az idei jeggyel és bérlettel jöhetnek el Szokolov koncertjére 2021-ben. Ezért kérem, őrizzék meg idei jegyüket és bérletüket! Fontos: a 2021-es bérletek nem érvényesek a 2021. március 17-i koncertre, csak a többi hangversenyre! A dupla bérleteseket kárpótolni fogjuk az elmaradt koncert miatt.

Azért döntöttem így, mert a visszajelzések szerint több mint 1400 koncertlátogató kéri a jegyét a következő évi koncertre is érvényesíteni. Annak a néhány a bérletesnek (jegyárusítás 2021-re még nem történt), akik idén nem rendelkeztek jeggyel vagy bérlettel, a protokollból vagy a néhány megmaradt jegyből fogok jó helyet biztosítani. Akik pedig mind a két évben rendelkeztek bérlettel, azokat kárpótolni fogom megfelelő cserekoncerttel a sorozatunk egyéb koncertjei közül, vagy az elmaradt bérletes koncertek árát beszámítjuk az ősszel meghirdetendő 2022-es bérletek árába.

Bérleteseink:

Sajnos a bérletek visszaváltására, mivel ezeken egy jegyen több koncert is szerepel, nincs lehetőség. Ígérem, valamennyi bérletesünket kárpótolni fogom minimum az elmaradt koncertek értékének megfelelő, Önök által választott cserekoncertekkel. Ennek lebonyolítása akkor kezdődhet el, amikor már tudjuk, meddig maradnak el a koncertjeink.

Bízva segítőkészségükben, valamint abban is, hogy ősszel már tarthatunk koncerteket,

szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője.

©2021 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés